SJAJNO!

SITI ŠALJE HOLANDA NA POZAJMICU ZA VREME MUNDIJALA! Oglasio se i engleski klub: "Bolje kod nas, nego da igra GOLF"

Autor Nemanja Stanojčić

Niželigaški engleski tim poslao je ponudu Mančesteru za pozajmicu norveškog napadača.

Izvor: Profimedia

Erling Holand odlazi na pozajmicu iz Mančester sitija za vreme Svetskog prvenstva? Niželigaški engleski klub Ešton junajted poslao je ponudu "građanima" i traže da norveški napadač bude kod njih za vreme trajanja Svetskog prvenstva. Još uvek čekaju odgovor tima iz Premijer lige. Ako ništa drugo, na ovaj način bar su postali poznati širom planete.

U pitanju je klub koji se takmiči u sedmoj ligi Engleske i koji, za razliku od ostalih timova iz jačih liga, igra svoje mečeve za vreme turnira u Kataru. Poznato je da se Norveška nije kvalifikovala, što znači da Holand neće imati obaveze sa nacionalnim timom. "Ima smisla da pokušamo da dovedemo Holanda na pozajmicu. Siti ne igra, a mi možemo da mu pomognemo da ostane fizički spreman. Ima više smisla nego da igra golf", rekao je trener ovog kluba Majkl Kleg.

Na zvaničnom profilu na društvenim mrežama i klub je potvrdio interesovanje. "Ne šalimo se, čekamo odgovor Sitija", poručili su iz Ešton junajteda. Ostaje da se vidi kako će tim iz Mančestera reagovati na njihovu šaljivu ponudu i kakav zanimljiv odgovor će imati. Što se Holanda tiče on je ove sezone na 18 utakmica u svim takmičenjima postigao 23 gola. Prosečno trese mreže na svakih 60 minuta.