ZANIMLJIV SPISAK

"ORLOVI" SE SPREMAJU ZA KATAR, A ONI TEK TREBA DA POLETE: Okupila se mlada reprezentacija Srbije, evo ko je na spisku!

Autor Milutin Vujičić

Igrači iz domaćih klubova na spisku selektora Gorana Stevanovića.

Izvor: YouTube/FSS/Screenshot

"A" reprezentacija Srbije okuplja se danas od 18 časova u Staroj Pazovi, a već sutra putuje na pripreme za Svetsko prvenstvo u Kataru. Istog dana, pune ruke posla i za mlade reprezentativce. "Orlići" su se okupili danas u Beogradu i sele se prvo u Nikoziju gde će igrati prijateljsku utakmicu sa vršnjacima sa Kipra (20. novembra), dok potom dva dana kasnije u Limasolu izlaze na megdan Severnoj Makedoniji.  

Za ove obaveze selektor Goran Stevanović pozvao je vrlo zanimljivu grupu igrača, sve iz domaćih klubova, a interesantno je da je na spisku i Stefan Mitrović iz Crvene zvezde koji je bio "kratak" za Piksijev spisak.

  • GOLMANI: Matija Gočmanac (Teleoptik), Veljko Ilić (TSC), Andrija Katić (Voždovac)
  • ODBRANA: Viktor Rogan (Čukarički), Uroš Lazić (Grafičar), Mihajlo Ilić (Partizan), Marko Dobrijević (NK BSK), Nemanja Đeković (Napredak), Mateja Đorđević (Voždovac), Nemanja Krsmanović (TSC), Nikola Jojić (Mladost Lučani)
  • SREDNJI RED: Vladimir Miletić (Vojvodina), Aleksa Đurasović (Spartak ŽK), Nikola Petković (Čukarički), Igor Miladinović (Čukarički), Filip Vasiljević (Grafičar), Nikola Stanković (Crvena zvezda), Miloš Pantović (Voždovac), Lazar Mićić (Loznica), Jovan Mituljikić (Grafičar), Nemanja Motika (Crvena zvezda), Stefan Mitrović (Crvena zvezda), Nikola Knežević (Grafičar)
  • NAPAD: Petar Ratkov (TSC), Boris Krstić (MSK Žilina).