Krećemo!

PIKSI SE ČUDIO, MITAR APLAUDIRAO, A JOVIĆ JEDVA ČEKA KATAR! Pogledajte detalje sa treninga Srbije! (FOTO/VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Treniralo se u parovima, trčalo se, a tu su bili svi oni za koje smo strahovali da bi zbog povreda mogli da odsustvuju!

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

"Orlovi" su poleteli! Selektor Dragan Stojković je prvo saopštio spisak za Katar, potom se obratio naciji, a onda je održao prvi trening naših fudbalera pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Katar.

Videli smo ga kako se šali na račun dobrih igara Juventusa, a na treningu su nas obradovali Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović, dva najubojitija napadača koje Srbija ima. Oni, kao i ostali igrači koji su imali probleme sa povredama pred okupljanje su bili tu i stavili su se na raspolaganje Piksiju.

Luka Jović je posle serije odlčnih igara za Fiorentinu bio na terenu i videli smo ga nasmejanog u opremi nacionalnog tima, a na momente je Aleksandar Mitrović aplaudirao svojim saigračima i bio je jako zadovoljan kako trening prolazi. 

Tu su bila i neka nova lica poput Ivana Ilića, Srđana Babića i Strahinje Erakovića koji su u poslednji čas zaslužili "vizu" za Katar. Evo kako je sve to izgledalo:

Na treningu su golmani radili posebno od ekipe, trčalo se i pdoizala se fizička forma, a bilo je i nekih vežbi koje su naši fudbaleri radili u parovima. 

Sada se čeka da odrade nekoliko treninga pa da polete za Katar, gde ih čeka pripremni duel sa Bahreinom 18. novembra, da bi 20. novembra počelo prvenstvo na kome mi debitujemo duelom sa Brazilom 24. novembra.  Pogledajte kako su naši momci trenirali: