Fudbal

JUNAJTED NIJE NI BLIZU LIVERPULA I SITIJA! Ronaldo ŽESTOKO napao svoj klub, udario na vlasnike: Njih sport NE ZANIMA!

Autor Nikola Lalović

Kristijano Ronaldo nastavlja da šokira izjavama o svom sadašnjem klubu!

Izvor: YouTube/All trending news./Screenshot

Ne prestaju skandali vezani za Kristijana Ronalda! Prvo se oglasio u skandaloznom intervjuu i napao Mančester junajted i Erika ten Haga, zatim smo videli varnice između njega i Bruna Fernandesa, a sada su procureli i novi detalji iz intervjua u kome je detaljno pričao o svom položaju u Junajtedu. 

Pre svega je napao porodicu Glejzer, vlasnike Mančester junatjeda za koje je rekao da ih klub ne zanima i da je pre svega zbog njih ekipa u krizi rezultata.

"Vlasnici kluba Glejzeri ne mare za klub. Znam da je u profesionalnom sportu klub kao Mančesteru marketinški klub. Oni će dobiti novac od marketinga, a sport ih zapravo po mom mišljenju uopšte ne zanima. Navijači su uvek u pravu i mislim da treba da znaju istinu", rekao je on pa nastavio:

"Ja želim sve najbolje klubu, zato sam došao u Mančester junajted. Zbog toga volim ovaj klub, ali kada imate neke stvari unutar kluba koje ne pomažu Junajtedu da dostigne nivo Liverpula, Mačester junajted i čak Arsenala komplikovano je i teško. Po mom mišljenju će teško Mančester junajted biti u vrhu u naredne tri. četiri godine", dodao je Kristijano.

Sada se ostaje da se vidi šta će biti sledeći korak Mančester junajteda. Najavljeno je da bi Portugalac mogao da dobije otkaz posle celog haosa koji napravio u klubu.