Au...

UŽAS NA TRENINGU - ZBOG OVOG STARTA ŠPIC FRANCUSKE NE IDE NA MUNDIJAL: Saigrač ga PREVRNUO, nije mogao da ustane! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Šta je bilo u glavi Eduarda Kamavinge kada je ovo radio...

Izvor: Twitter/9StrikingViking

Od lošeg ka gorem se kreću vesti o reprezentaciji Francuske pred Svetsko prvenstvo. Nakon što je u javnost izašao sukob Kilijana Mbapea i Olivijea Žirua, sada je u poslednjem momentu Kristofer Nkunku ispao sa spiska za Katar!

On je doputovao u ovu zalivsku monarhiju, uspeo je da se nađe među 26 igrača u jako teškoj konkurenciji francuskih napadača, a onda je njegov san o odlasku na Mundijal završio Eduardo Kamavinga! Neopreznim startom je vezista Real Madrida povredio svog kolegu i prve procene su da će on morati da se povuče sa Mundijala!

U borbi za loptu Kamavinga je uleteo u noge svom saigraču i bukvalno ga prevrnuo na terenu! Nije dugo mogao da ustane napadač Lajpciga i odšepao je na kraju sa treninga. 

Neće ovo biti prvo povlačenje u sastavu Francuske, ako se desi, pošto je štoper Pari Sen Žermena Presnel Kimpembemorao da napusti tim jer nije bio dovoljno spreman. Ako se Dešan odluči za to da povede napadača, najviše šanse za poziv umesto Nkunkua ima špic Monaka Visam Ben Jeder, a nadu gaji i krilni fudbaler Bajera iz Leverkuzena Musa Dijabi.