PA U PRAVU JE...

NE SMEM NI DA ZAMISLIM ŠTA BI BILO DA OSVOJIMO MUNDIJAL! Žile bi opet na krov sveta: Bilo bi luđe nego u Grčkoj!

Autor Milutin Vujičić

Andrija Živković je veliki optimista uoči Svetskog prvenstva u Kataru i nada se da će se dogoditi čudo.

Izvor: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije od utorka se nalazi u Manami gde će u petak (18.30) odigrati prijateljsku utakmicu sa Bahreinom, a dan kasnije se odmah preseliti u Dohu - na Svetsko prvenstvo u Kataru. Euforija već "trese" navijače koji jedva čekaju da počne Mundijal i svi nestrpljivo očekuju duel sa Brazilcima (24. novembar), a nema kome ovih dana u san nije došla slika kako "orlovi" podižu mundijalski pehar.

"Sećam se kako su Grci doživeli osvajanje Evropskog prvenstva 2004. godine. Ne mogu ni da zamislim šta bi se u sličnoj situaciji dogodilo u Srbiji. To bi bio pakao. Sličnog smo mentaliteta, ali bi kod nas bila još veća euforija. Sjajna smo grupa, igramo odličan fudbal i zaslužujemo da budemo na najvećoj smotri svetskog fudbala. A kad smo već tamo, hajde da napravimo čudo", rekao je Andrija Živković za sajt FSS koji kad kaže "čudo" ne podrazumeva prolazak grupe, niti četvrtfinale, fudbaler PAOK-a u glavi ima onu najlepšu moguću sliku.

"Ja baš mislim na finale. I da osvojimo", sasvim ozbiljno je poručio Andrija Živković koji je jedan od osmorice momaka koji su osvojili Svetsko prvenstvo za omladince 2015. godine, a u čiju se fotografiju i Piksi zagledao pre puta

Videćemo da li je Andrija Živković, kome će ovo biti drugi Mundijal, biti dobar prognozer, ali ono što je vidljivo je da nije usamljen. Više od 50 odsto vas koji ste glasali u MONDO anketi o budućem šampionu sveta - odabralo je baš Srbiju. Nadamo se samo da se kao preterani optimisti nećemo razočarati.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt