JASNO I GLASNO

RONALDO GA VREĐAO, NAZIVAO PACOVOM, A SAD JE DOBIO ODGOVOR! Runi progovorio: Kristijano, stižu te godine!

Autor Nemanja Stanojčić

Vejn Runi biranim rečima pričao je o Kristijanu Ronaldu.

Izvor: Profimedia/Twitter/screenshot/sportbible

Kristijano Ronaldo (37) dao je skandalozan intervju u kom je napao Mančester junajted, pljuvao je po klubu za koji igra, a tom prilikom napao je i neke bivše igrače poput Vejna Runija kog je nazvao i pacovom. Sada je stigao odgovor od nekadašnjeg engleskog fudbalera i čoveka koji je nekada delio svlačionicu sa Portugalcem.

U razgovoru za CNN Runi je odgovorio na pitanje novinara o rečima portugalskog fudbalera i haosu koji je napravio zbog tih izjava. Englez je biranim rečima pričao o njemu. "Kristijano je fantastičan igrač, Mesi i on su verovatno najbolji ikada. Godine nas stižu sve, Ronaldo se sada bori sa tim. Dao je taj intervju koji je postao globalan. Komentari su čudni, siguran sam da će Mančester junajted reagovati na pravi način kada odgledaju ceo intervju", rekao je Runi koji je samo nekoliko meseci mlađi od Ronalda, rođen je u oktobru, a Kristijano u februaru 1985. godine.

Za razliku od Ronalda koji je tokom intervjua vređao Runija, objašnjavao je i kako je "Vejn ljubomoran na njega jer i dalje igra fudbal i izgleda bolje", engleski napadač se poneo mnogo bolje i pristojnije i nije želeo da ulazi u taj "rat" i da odgovara istom merom. Sada se čeka reakcija "crvenih đavola", a prvi potez je već napravljen pošto su počeli da brišu Ronaldove postere sa stadiona. Deluje da je to znak da na njega više ne računaju i da će biti prodat vrlo brzo.