NEVEROVATNO!

HAOS NA LETU ZA KATAR: AGUERO OBJAVIO SVE NA INSTAGRAMU! Skakali su oko njega i vikali, a on je samo spustio glavu!

Autor Petar Đukanović

Kun Aguero zaputio se na Svetsko prvenstvo gde će bodriti reprezentaciju Argentine, a u avionu ga sačekalo neprijatno iznenađenje.

Izvor: Twitter/aguerosergiokun/printscreen

Argentinska legenda, Serhio Aguero, prisustvovao je neobičnom putovanju. Sa svih strana sveta navijači su pohrlili u Katar gde se održava Svetsko prvenstvo koje počinje za dva dana, kako je najavljeno velelepni stadioni biće ispunjeni do poslednjeg mesta. Ovaj Mundijal je po mnogo čemu drugačiji od prethodnih, i svako želi da prisustvuje istoriji.

Avionskim letom za Katar uputio se i skoro penzionisani fudbaler koji će na ovom prvenstvu bodriti reprezentaciju Argentine kao i svog kuma Lionela Mesija kome je ovo poslednji Mundijal. Unutar aviona pojavili su se i za njega neželjeni gosti, navijači Brazila kojih je bilo na sve strane, pevali su pesme podrške svojoj reprezentaciji i namerno nekadašnjem velikom rivalu nisu dali mira na ovom putovanju. Legenda Mančester Sitija i argentinske reprezentacije zabeležio je atmosferu i snimak okačio na društvene mreže. Evo kako je to izgledalo:

Dve južno-američke reprezentacije su glavni favoriti da ponesu mundijalski pehar kući. Reprezentacija Brazila ima pet titula Svetskog prvenstva, dok će se Argentinci boriti za treću. Ove dve reprezentacije su i veliki fudbalski rivali, a nema sumnje da bi Serhio Aguero bio važan šraf u Skalonijevom timu da nije došlo do šokantnog preokreta u njegovoj karijeri. Tek što je došao u Barselonu, za koju je nastupio samo 5 puta, tokom meča španske lige protiv Alavesa, Serhio se uhvatio za grudi, pao na zemlju i žalio se da ne može da diše. Ekspresno je prebačen u bolnicu gde su ga zadržali na dodatnim pregledima. Nakon tog skandaloznog događaja Serhio je odlučio da se povuče iz fudbala u 33. godini.  Aguero je za reprezentaciju Argentine odigrao 101 meč i postigao 40 golova, a ovaj Mundijal bi mu sasvim sigurno bio treći za redeom nakon sto je debitovao 2010. u Južnoj Africi. Najveći uspeh sa reprezentacijom ostvario je 2021. godine kada je zajedno sa svojim kumom Lionelom Mesijem podigao pehar Kopa Amerika.

Mundijal počinje 20. novembra i trajaće do 18. decembra. Reprezentacija Brazila se nalazi u G grupi kao i Srbija, meč ove dve ekipe zakazan je za 24. novembar u 20.00.  Žreb je Argentince poslao u grupu C zajedno sa Poljskom, Saudijskom Arabijom i još jednim velikim rivalima reprezentacijom Meksika. Željno iščekujemo početak prvenstva i "ludu" atmosferu koja se iz dana u dan sve više oseća.