Divno!

REPREZENTATIVAC BIH SMUVAO LEPU FUDBALERKU: Andrej i Ena ne kriju ljubav - igraju u Sarajevu, vole se u Mostaru! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Jedan od najlepših sportskih parova u Bosni i Hercegovini čine fudbaler i fudbalerka koji igraju za sarajevske timove.

Izvor: Instagram/a_djokanovic/printscreen

O ovom paru će se pisati i pričati u Bosni i Hercegovini. Povremeni reprezentativac Andrej Đokanović (21) objavio je na društvenim mrežama da je u vezi sa najlepšom BiH fudbalerkomEnom Šabanagić (25)! Oni su odmah skrenuli pažnju javnosti, a sarajevskim medijima nije bilo potrebno da ih proglase za najlepši sportski par.

Oni su nedavno objavili da su zajedno, a na Instagramu su se pojavile i zajedničke fotografije sa putovanja u Mostar. Na Starom mostu, koji je simbol ovog grada, pozirali su obučeni u dukseve slične boje, što je izazvalo mnogo reakcija njihovih fanova. Pogledajte kako izgleda Ena:

Inače, Ena je prve fudbalske korake napravila u SAD, a zatim je igrala na Islandu. Tek početkom ove godine stigla je u Bosnu i Hercegovinu gde nastupa za SFK 2000 Sarajevo. Očigledno je u glavnom gradu BiH upoznala četiri godine mlađeg Andreja, sa kojim je uskoro započela vezu.

Jedan od najboljih i najskupljih igrača Premijer lige BiH od 2019. godine je deo seniorskog tima Sarajeva, a do sada je odigrao i dva meča za A reprezentaciju svoje zemlje. Defanzivni vezni bordo tima jedan je od fudbalera iz Premijer lige kojima se predviđa najbolja karijera, a transfer u inostranstvo mogao bi da donese novi odlazak sa Balkana i lepoj Eni.