Hm...

MESI I RONALDO ZAJEDNO VEČE PRED MUNDIJAL - OVA SLIKA JE SRUŠILA INTERNET: Dobila 50.000.000 lajkova, a evo i zašto!

Autor Nikola Lalović

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi igraju svoju poslednju partiju šaha na Mundijalu!

Izvor: Instagram/Cristiano Ronaldo

Od 17 časova počinjeSvetsko prvenstvo u Kataru, a Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo su "srušili" internet jednom slikom samo dan pred početak Mundijala. U pitanju je slika koju su obojica postavili na svoje instagram profile, a prikazuje ih kako zajedno igraju šah!

"Pobeda je stanje svesti", napisala su obojica uz tu objavu, a onda i tagovali "Luj Viton", poznati brend luksuzne odeće. Ali u čemu je stvar? 

Navijači su brzo otkrili šta je tajna slike, zašto Mesi i Ronaldo baš na "Luj Viton" tašni igraju šah! U pitanju je zapravo torba u kojoj će se tokom Svetskog prvenstva držati trofej! U takvoj torbi je nošen trofej i pre četiri godine, kada su ga na kraju iz nje "izvadili" Francuzi! Pogledajte o čemu se radi:

Na oba profila slika je lajkovana 50.000.000 puta, a Mundijal u Kataru će verovatno biti poslednja šansa za obojicu velikana da osvoje Svetsko prvenstvo. Mesi je najavio da na narednom Svetskom prvenstvu neće igrati, a iako Kristijano o tome nije pričao, on ima 37 godina i pitanje je da li će uopšte igrati fudbal za četiri godine.