Baškare se

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA SOBA REPREZENTATIVCA SRBIJE U KATARU: Na vratima TROBOJKA, a unutra... (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Komfor je na nivou, tu je zastava Srbije, lik svakog fudbalera, a svaki naš reprezentativac je sam!

Izvor: Instagram/Screenshot

Fudbaleri Srbije su doleteli u Dohu i tamo su se smestili u hotelu koji će im biti baza za vreme Svetskog prvenstva, a pre meča sa Brazilom na startu grupne faze navijači su dobili priliku da zavire u sobe naših fudbalera. 

Vezista našeg nacionalnog tima Uroš Račić podelio je video na kome je proveo sve svoje pratioce na instagramu kroz sobu, a ono što je jasno je da svaki fudbaler ima posebnu sobu. Na vratima je ime i prezime fudbalera, njegova velika slika i naravno zastava Srbije.

Fudbaleri imaju nekoliko stolica, veliki krevet, ormane gde mogu da ostavljaju svoju garderobu, a tu im je i ogroman TV. Pogledajte kako izgleda prostor u kome će boraviti naši reprezentativci:

O hotelu u kome su smo već pisali, tako da za razliku od brojnih navijača koji se već žale na uslove u kojima su smešteni, fudbaleri su mnogo bolje prošli. Pogledajte kako izgleda hotel u kome su naši sportisti:

U Kataru je i MONDO, a naš reporter je poleteo kao Dohi u društvu - Brazilaca! Kako su oni dospeli do Beograda, koje su im prognoze za meč sa "orlovima" i zašto su pomenuli Švajcarsku, možete pročitati u prvom blogu sa Svetskog prvenstva!