Uveren!

BAHATI NEJMAR - POGLEDAJTE ŠTA JE URADIO PRE MEČA SA SRBIJOM: Mundijal nije ni počeo, a on provocira SVE RIVALE! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Nejmara drugi ne zanimaju, on je rešio da uzme Svetsko prvenstvo!

Izvor: MN Press/Instagram/screenshot/marca

Mundijal u Kataru nije ni počeo, a Nejmar je sebi pripisao titulu prvaka sveta! Dok se čeka prvi duel "Selesaa" na ovom prvenstvu, meč sa Srbijom 24. novembra u 20 časova, on je poslao jasnu poruku kada je na svoju opremu dodao jedan detalj!

Nejmar je na stori na instagamu stavio sliku svog reprezentativnog šortsa, ali je na njega dodao jednu zvezdicu. Na brazilskoj opremi stoji pet zvezdica, za pet osvojenih Mundijala - 1958. 1962. 1970. 1994. i 2002. godine, a zatim je dodao još jednu iznad njih!

Jasno je time Brazilac istakao koliko veruje u sebe i svoj tim, a videćemo da li će ta arogancija na kraju moći da se ispostavi kao opravdana. Pogledajte sliku koju je Nejmar obavio:

Kladionice vide Brazil kao najvećeg favorita za osvajanje, u Srbiji naravno najviše veruju u "orlove". a od 17 časova duelom domaćina Katara i Ekvadora počinje najbitnije fudbalsko takmičenje. 

Brazilci ga očigledno dočekuju raspoloženi uprkos trzavicama u domovini i velikim kritikama na račun stručnog štaba i selektora Titea.