Nek se ispuni!

HIT SNIMAK SRPSKIH FUDBALERA U KATARU - TIŠINA, KAPITEN GOVORI! Poslušajte šta je rekao celom timu u hotelu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Reprezentativci Srbije ponovo su imali povod za slavlje, pošto je kapitenu rođendan. Pogledajte njegov govor.

Izvor: Twitter/FSSrbije/printscreen

Reprezentativci Srbije su u Kataru i vredno se pripremaju za Svetsko prvenstvo! Danas su odradili dva treninga - na prvom je Nemanja Maksimović postao golman, a na drugom je sa ekipom radio i Aleksandar Mitrović, a nakon toga bilo je prostora i za malo opuštanja. Posle večere u hotelu urpiličena je mala proslava rođendana, pošto je kapiten Dušan Tadić danas napunio 34 godine!

Samo nekoliko dana nakon što je Nemanja Gudelj u Bahreinu častio saigrače tortom, to je u Dohi morao da uradi kapiten naše reprezentacije i holandskog Ajaksa. Lider generacije "orlova" od koje očekujemo mnogo na Svetskom prvenstvu koje je počelo u nedelju uveče održao je kratak govor, u kojem je pomenuo i ambicije tima. Pogledajte kako je to bilo:

Rođendan Dušana Tadića na Svetskom prvenstvu u Kataru
Izvor: YouTube/Fudbalski savez Srbije

 "Hvala puno, lepo je biti ovde sa vama. Stvarno nam je prelepo ovde i ja se nadam... Ja ću da zamislim jednu želju! Sreće nema ovog broja, malo je velik broj iako se ja osećam mnogo mlađe. Nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat i to je to. Samo da se držimo zajedno, zamisliću želju i nadam se da će nam se ostvariti", rekao je Dušan Tadić pre nego što je počeo da seče tortu.

Kapiten nacionalnog tima prvo je oduvao svećice, a zatim od osoblja dobio veliki nož kojim je napravio prve rezove na torti. Ostatak snimka nismo imali priliku da vidimo, ali se nadamo da reprezentativci Srbije nisu imali primedbe na tortu koju su domaćini u Dohi pripremili povodom Tadićevog 34. rođendana.