Prelepa

PAMTITE JE SA MUNDIJALA PRE 12 GODINA - A I SADA JE ZANOSNA: Telefon između grudi je proslavio, evo kako danas izgleda!

Autor Nikola Lalović

Evo kako danas izgleda Larisa Rikelme i čime se bavi.

Izvor: Profimedia/Instagram/larissariquelme/Printscreen

Sećate se Larise Rikelme? Na Svetskom prvenstvu 2010. godine ona je bila devojka u koju je ceo svet gledao! Na meču Paragvja i Slovačke u grupnoj fazi napravljena je čuvena slika gde ona u bojama svoje države navija za tim koji su tada predvodili Roke Santa Kruz, Lukas Barios i Nelson Haedo Valdez. 

Mobilni telefon marke "Nokia" koji je bio između njenih grudi bio je i ostao jedna od slika koju navijači pamte sa Mundijala u Južnoj Africi, gde je Paragvaj bio prvi u svojoj grupi, potom je na penale dobio Japan u osmini finala, da bi golom Davida Vilje u 83. minutu četvrfinala ova selekcija ispala od budućeg šampiona Španije u četvrtfinalu.

Od te 2010. godine Paragvaj nismo videli na Svetskom prvenstvo, a Larisu smo gledali uglavnom dok prati svoj omiljeni tim Sero Portenjo u nacionalnom prvenstvu. Sada je jedva dočekala Mundijal, a iako njena zemlja ne igra, ona je istakla da će pratiti sve utakmice. Pogledajte kako danas izgleda lepa Larisa:

Nju je Svetskom prvenstvo u Južnoj Africi lansiralo i postala je mega zvezda, kako u domovini tako i globalno.  Ambasador je mnogih brendova, a godinama je najplaćenija paragvajska manekenka. Te 2010. godine slikala se gola za brazilsko izdanje "Plejboja", a sada se pred Mundijal oglasila plesom kojim je pokazala koliko je jedva čekala ovo takmičenje. 

Pogledajte kako je to izgledalo, dan pred početak Mundijala u Kataru: