Uh...

DRAMA NA MUNDIJALU - STRAŠAN SUDAR, PALA JE KRV: Meč stao na 10 MINUTA nakon ovoga! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Golman Irana je ostao krvav na zemlji nakon sudara sa svojim saigračem samo sedam minuta po početku meča sa Engleskom.

Izvor: Arena sport/screenshot

Već na drugom meču Svetskog prvenstva u Kataru videli smo ozbiljnu povredu! Nažalost posle samo sedam minuta igre u duelu Irana i Engleske ozbiljan sudar dvojice saigrača stopirao je meč na 10 minuta. 

Engleska je imala napad po boku, usledio je centaršut, a golman ekipe iz Azije Alireza Beiranvald je istrčao i boksovao loptu. Izbacio ju je iz svojih 16 metara, odradio dobar posao, a onda se u punoj brzini sudario sa saigračem iz odbrane svog tima!

Sudario se glavama sa štoperom Madžidom Hoseinijem, a oba igrača su ostala da leže na zemlji! Dugo je trajao prekid, prvi je ustao Hoseini, a onda posle pet minuta i Beiranvald. Ipak, teturao se golman Irana i nije imao ravnotežu, iako je hteo da nastavi meč. Pogledajte kako je to izgledalo:

Ipak, na kraju koliko god da je hteo da nastavi, nije mogao i iskusni selektor Karlos Keiroš je morao da ga zameni. Umesto njega je u igru u 20. minutu ušao rezervni golman Hosein Hoseini. Ovaj sudar i cela drama sigurno će ozbiljno produžiti meč koji je u toku. 

U grupi su osim Irana i Engleske selekcije Sjedinjenih Američkih Država i Velsa, a duel tih timova je zakazan za 20 časova. S obzirom da Iran naredni meč igra za četiri dana protiv Velsa pitanje je da li će prvi golman ovog tima biti spreman za naredni duel. Pogledajte video ovog incidenta: