OČEKIVANO!

NOVI UGOVOR ZA GVARDIOLU, ALI "UŠATOG" MORA DA DONESE! Pep će sedeti na klupi Sitija do 2025, a vlasnici očekuju TROFEJ

Autor Petar Đukanović

Pep Gvardiola jedan od najuspešnijih trenera u istoriji, produžio je ugovor sa timom na čijoj klupi sedi od 2016. godine.

Izvor: Profimedia

Trener Mančester Sitija Pep Gvardiola potpisao je novi ugovor sa "građanima" do 2025. godine. Gvardiola je u redove Sitija došao 2016. godine nakon tri godine u redovima Bajerna. Španac je u Mančesteru osvojio četiri trofeja Premijerl lige, a već šest godina izmiče mu titula šamiona Evrope sa "građanima". Ipak, imaće još tri godine da pokuša da podigne prvi put "ušati" pehar od odlaska iz Barselone pre decenije.

Mančester Siti se trenutno nalazi na drugom mestu tabele u Premijer ligi, iza Arsenala koji predvodi sa klupe Gvardiolin "učenik", Mikel Arteta. U Ligi šampiona "građani" će se sastati sa Red Bul Lajpcigom u okviru šesnaestine finala. Pogledajte slavlje na stadionu Etihad nakon poslednje osvojene titule u Premijer ligi prošle sezone.

Mančester siti je na Svetsko prvenstvo u Kataru poslao čak 16 fudbalera koji igraju za osam reprezentacija, podsećamo da verovatno i najveća zvezda tima, Erling Holand, ne igra na Mundijalu. Gvardiola svakako ima neverovatno raznovrstan tim sastavljen od najboljih igrača današnjice, pa se očekuje da će u narednih nekoliko godina doneti na stadion dugo očekivani "ušati" pehar.