TO JE TO

ZEMLJOTRES U KLUBU - SA RONALDOM ODLAZE I ONI! Posle 17 godina, Mančester junajted je NA PRODAJU!

Autor Nemanja Stanojčić

Braća Glejzer odlučila su da prodaju klub.

Izvor: Profimedia

Mančester junajted je na prodaju! Vlasnici kluba, braća Glejzer, doneli su odluku da predaju klub nekom drugom i zbog toga su već kontaktirali banke i podneli zahtev da "pronađu zainteresovane". Ovo je drugi engleski velikan koji se na ovo odlučio, pošto su nedavno i vlasnici Liverpula doneli istu odluku

Ova informacija obradovala je mnoge navijače "crvenih đavola", pošto protesti protiv Glejzera traju godinama. Pristalice kluba optužuju vlasnike da oni "ne ulažu dovoljno u klub i da ga koriste samo u marketinške svrhe". Izgleda da je došlo vreme za rastanak, pa je tako doneta odluka da se nešto menja. I to sve nekoliko sati posle rastanka sa Kristijanom Ronaldom.

Pouzdani portal "Atletik" otkrio je da su Glejzeri odluku o prodaji doneli posle 17 godina, pošto su preuzeli klub 2005. godine. "Glejzeri istražuju sve opcije, traže ili nekog velikog investitora, prodaju ili transakciju poput kompanije". Interesantno je da su kontaktirali "Rejn grupu", ljude koji su bili glavni savetnici prilikom prodaje Čelsija. "Kao klub doneli smo odluku da napravimo procenu, pokrenuta je inicijativa kako bi se ojačao klub, uradila nova infrastruktura, rekonstrukcija stadiona i ekspanzija kluba", navodi se u saopštenju.