Hit!

SRPSKI JUTJUBER U DRESU HRVATSKE NA MUNDIJALU U KATARU! Choda navija za komšije, a našao je i PLAĆENE navijače! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Jedan od najpoznatijih srpskih jutjubera Choda okačio je na svoj TikTok profil snimak sa stadiona u Dohi, gde je želeo da popriča sa navijačima Hrvatske.

Izvor: tik tok/choda19a/screesnhot

Svetsko prvenstvo u Kataru za Srbiju počinje u četvrtak protiv Brazila, ali navijači naše selekcije su već stigli u Dohu! Neke od njih sreo je novinar MONDa Milutin Vujičić, dok su drugi otišli da bodre Hrvatsku na meču protiv Maroka. Među njima je i poznati jutjuber Čoda, koji je za ovu priliku obukao dres hrvatske fudbalske reprezentacije!

On je želeo da vidi kakva će biti reakcija hrvatskih navijača kada im se predstavi i otkrije da dolazi iz Srbije, ali je umesto pravih fanova naišao na one plaćene. Kako je otkrio u kratkom snimku koji je podelio na društvenim mrežama, prvo je sreo navijača u dresu Hrvatske koji dolazi iz Indije. Sa njim nije mogao mnogo da popriča jer Indijcu verovatno nisu previše bliski odnosi Srba i Hrvata.

Nakon malog razočarenja i konstatacije da je Indijac plaćen da navija za Hrvate na ovom turniru, Čoda je nastavio dalje i upoznao je još jednog fana hrvatskog tima. Sa njim je komunicirao na srpskom, a čovek koji je došao u Dohu da bodri finaliste Mundijala u Rusiji 2018. godine pozdravio je navijače Srbije.

Podsećamo, reprezentacija Hrvatske nalazi se u grupi F sa Marokom, Belgijom i Kanadom. Prvi cilj nacionalnog tima biće prolazak grupne faze takmičenja, a zatim će pokušati i da ponove spektakularan rezultat od pre četiri godine, kada su ih Francuzi zaustavili na poslednjoj prepreci pred osvajanje trofeja.