Pogledajte

RUSI DOČEKALI ZVEZDU TROBOJKOM OD 600 METARA: Ovako su došli na utakmicu crveno-belih u Sankt Peterburgu (VIDEO)

Autor Mladen Šolak

Crvena zvezda gostovala je Gaspromu i dočekana je trobojkom dugačkom više od pola kilometara.

Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde gostovali su u utorak Zenitu na Gasprom areni u Sankt Peterburgu, a navijači ruskog kluba napravili su sjajan ambijent na tribinama. Pred meč, oni su došli na stadion noseći ogromnu trobojku, dugačku 600 metara. Pogledajte taj prizor:

Ruska zastava Zenit Crvena zvezda
Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Na samoj utakmici razvijena je koreografija na kojoj su srpska i ruska zastava bile spojene, jedna kraj druge, a meč je bio prijateljski i trijumfovao je ruski tim, 3:1.

Meč je odigrao u okviru projekta "Bitka šampiona" i organizator je bila kompanija "Gasprom Njeft". Dva kluba godinama imaju prijateljske odnose i blisku saradnju, posebno kada je u pitanju odnos omladinskih škola, čiji timovi redovno igraju međusobne prijateljske utakmice, organizuju zajedničke turnire i susrete talenata.

Jedini gol za Zvezdu postigao je Ibrahim Mustafa, koji je posle meča govorio o svom prvencu u dresu crveno-belih. Zauvek ću pamtiti ovaj dan. Drago mi je što sam uspeo da se upišem u strelce protiv velikana kao što je Zenit. Tako da, izuzetno sam srećan zbog toga, ali nadam se da ćemo sledeći put biti bolji. Falilo nam je dosta igrača danas. Umorni smo, bilo je dosta utakmica tokom polusezone, ali sada nas čeka pauza i to da se pripremimo da budemo još bolji na proleće. Želeo bih i da se zahvalim sjajnim navijačima koji su nas podržavaju gde god da igramo - podvukao je brzonogi napadač.