Fantastično!

HANSI FLIK? A, ŠTA JE TO?! Hit snimak Takume Asana posle Nemačke - O ovoj izjavi priča ceo svet! VIDEO

Autor Dušan Ninković

Japanski fudbaler koji je pogodio za pobedu protiv Nemaca stigao je u centar pažnje zbog jednog starog video snimka.

Izvor: Twitter/@TrollFootball

Senzaciju na Svetskom prvenstvu napravili su Japanci pobedom nad Nemačkom (2:1), a jedan od glavnih aktera neverovatnog preokreta bio je Takuma Asano. Krilni fudbaler koji je "oživeo" karijeru u dresu Partizana bombom je matirao Manuela Nojera, a ubrzo je postao i hit na društvenim mrežama. Navijači koji se raduju porazu Nemačke pronašli su delić jednog od njegovih starih intervjua...

U razgovoru sa novinarima nakon odigranog meča u Nemačkoj, Takuma Asano je svojevremeno govorio i o Fliku, aktuelnom selektoru "Pancera". Novinar ga je upitao da li zna ko je Hansi Flik, nekadašnji pomoćnik Joakima Leva i kansiji prvi trener Bajerna, a odgovor koji je usledio danas je hit među fudbalskim fanaticima!

"Hansi Flik, šta je to?", rekao je Takuma Asano, a zatim se uz "Aha, aha" nasmejao kada mu je novinar rekao da pričaju o selektoru nemačke reprezentacije. Ovaj video, koji nije nastao tokom Svetskog prvenstva, postao je hit na internetu u poslednjih nekoliko sati, nakon Asanovog gola za pobedu Japana. Pogledajte njegovu izjavu:

Podsećamo, Takuma Asano je veliki deo profesionalne karijere proveo u Nemačkoj. Nakon što ga je Arsenal kupio od Hirošime, japanski fudbaler je tri godine proveo na pozajmicama u Štutgartu i Hanoveru, a nakon igranja za Partizan vratio se u Nemačku i potpisao za Bohum. U poslednjih godinu i po dana sa tom ekipom igra Bundesligu, a za nemačke timove je u dosadašnjoj karijeri odigrao tačno 100 mečeva!