UŽAS

NAPUSTILA TV STUDIO USRED UTAKMICE - MAJKA MI JE POGINULA! Poznata voditeljka doživela TRAGEDIJU, javili joj u toku meča

Autor Mladen Šolak

Užasne vesti dobila je nekad poznata fudbalerka, a danas doktorka i uspešna komentatorka

Izvor: Instagram/nadi9nadim

Komentatorka britanske televizijske mreže "ITV" Nadija Nadim (34) hitno je napustila TV studio tokom utakmice Danske i Tunisa, jer je dobila vest da joj je poginula majka. Posle toga se oglasila na Instagramu i saopštila pratiocima da ju je udario kamion dok se vraćala iz teretane i da je podlegla povredama.

"Reči ne mogu da opišu kako se osećam. Izgubila sam najvažniju osobu u svom životu i to se dogodilo tako iznenada i neočekivano. Imala je samo 57 godina. Nije mi dala život samo jednom, već dva puta i sve što jesam je zahvaljujući njoj. Izgubila sam svoj dom i znam da više ništa neće biti isto. Život nije fer i ne shvatam zašto ona i zašto na ovaj način. Volim te i videću te ponovo", napisala je ona na Instagramu.

Nadija (34) je bivša fudbalerka i prva igračica iz Danske koju je sponzorisala kompanija "Najki". Igrala je za Mančester siti i Pari Sen Žermen. Rođena je u Avganistanu i odrastala je u toj zemlji sve do smrti svog oca 2000. godine. On je bio general vojske, a ubili su ga talibani. Potom je sa članovim porodice otišla u Dansku, gde je odrastala od 11 godine i počela da igra fudbal u kampu za izbeglice. Imala je veliku karijeru i igrala je za Dansku skoro 100 puta, a mnogi je smatraju najvećom avganistanskom igračicom u istoriji. Takođe, ona je radila na sebi i van fudbala, pa govori osam jezika i od januara ima diplomu doktora. Plan joj je da postane hirurg i već je asistirala u nekim operacijama.

Forbs ju je uvrstio 2018. godine među "najmoćnije žene u sportu".