Fudbal

Da li ste znali koji televizor je zvanični TV FIFA Svetskog prvenstva? Sa razlogom su izabrali baš njega..

Izvor Promo

Svetsko prvenstvo u Kataru samo što je počelo, a upravo je gledanje utakmica na najnovijem Hisense ULED televizoru, koji je zvanični televizor šampionata, najbolji način da svedočite brojnim istorijskim momentima koji nas očekuju.

Izvor: Promo

Koliko god gledanje fudbala uživo predstavlja poseban užitak, ispratiti sve nijanse umeća ovog sporta možda je ipak najbolje putem TV prenosa, pogotovo kada ste sigurni da vam neće promaći nijedan detalj.

Sa glatkim pokretom koji odgovara akciji, U7 predstavlja neverovatno jasnu sliku kada su u pitanju utakmice. Uz 120Hz panel, režim za sport i vrhunskom tehnologijom, na najbolji način preneće vam najznačajnije trenutke. Pored toga, on je veoma lak za upravljanje i pouzdan, a ove funkcije u kombinaciji sa Hisense VIDAA Smart naprednim operativnim sistemom za Smart TV, prirediće pravo stadionsko iskustvo u vašem domu.

U okviru inovativnog operativnog sistema nalazi se i mogućnost glasovne kontrole koju poseduje ovaj uređaj. Sve što je potrebno je da pritisnite taster mikrofona ili jednostavno kažete komandu na udaljenosti do tri metra.

Neverovatnom doživaljaju tokom gledanja napetih mečeva doprineće i moćni Hi-View Engine procesor. Zahvaljujući njemu televizor optimizuje svaku scenu na ekranu konstantno analizirajući i podešavajući kvalitet slike. Od najdubljih crnih nijansi do nasjvetlijih belih, možete videti svaki prelaz između njih. Ovaj model podržava sve HDR formate i prevazilazi sve standarde industrije dajući vam živopisnu, neverovatno detaljnu, svetlu sliku.

Izvor: Promo

Impresivnom iskustvu gledanja doprinosi i Dolby Vision IQ, HDR10+adaptivnost i tehnologija algoritama koje optimizuju pojedina podešavanja kao što su kontrast i boja prema svetlosnim uslovima u sobi. Sa tehnologijom AI optimizacije slike, svaka scena se analizira sliku po sliku za najbolju moguću boju, osvetljenje i senke.

Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji zaista ćete dovesti domaće fudbalske zvezde u vašu dnevnu sobu i na taj način učiniti navijanje za našu reprezentaciju još uzbudljivijim. Na momente ćete se sigurno zapitati da li se utakmice igraju na stadionu ili na vašem tepihu. Jednom kada se naviknete na sportski režim i sve prednosti Hisense televizora, teško da ćete poželeti nešto drugo.