Fudbal

PODRŠKA “ORLOVIMA” NIKAD NIJE BILA JAČA: Poslušajte pesmu koja je zaludela navijače - ori se do Katara!

Izvor Promo

Svetsko prvenstvo je konačno pred nama - najvažniji sportski događaj koji će mesec dana prikovati milijarde za TV ekrane.

Izvor: Promo

Dok pomno pratimo utakmice koje se odigravaju na osam velelepnih stadiona, željno i sa velikim nestrpljenjem iščekujemo hrabre Orlove i prvog protivnika - Brazil. Uspesi koje je naša selekcija postigla u prethodnom periodu probudili su nam nadu i veru da Srbija ovoga puta može daleko da dogura i da nas koliko večeras obraduje pobedom!

Žar koja postoji u svakom vernom navijaču i istinsko bodrenje ne poznaju granice i kilometre i zato je sada pravi trenutak da se naš glas čuje sve do Lusail stadiona u Dohi, na kojem večeras odmeravamo snage sa jakim protivnikom. Okupite svoju ekipu, navucite dresove, ogrnite se srpskom zastavom, ohladite pivo i zapevajte svi kao jedan stihove numere “Moja Srbijo”, koju su kreirali Lavovi, u znak podrške našim Orlovima, u koje verujemo svim srcem!

Neizvesne i uzbudljive mečeve pratiće reči i ritam pesme, koja je osvojila srca čitave nacije i koja najbolje opisuju naš temperament, borbenost, ambiciju, snagu i želju za pobedom. Ne propustite da čujete pesmu, koja će se tek oriti širom sveta, gde god ima naših navijača, pa sve to Katara, centra najuzbudljivijeg fudbala. Zarazi se i ti navijačkim ritmom putem linka Srbija navija.

Izvor: Promo

LAV je otišao i korak dalje i dizajnirao specijalnu, limitiranu seriju limenke sa natpisom “Srbija navija”, koja će nas tokom ovog Mundijala podsećati koliko je važno da budemo ujedinjeni. Prepoznatljiv ukus sada je upakovan u limenku u bojama srpske zastave, koja na savršen način oslikava našu borbenost, naš ponos, istrajnost i lavovsku želju da večeras i svaki naredni put zablistamo i pokažemo svetu šta znamo! Nazdravljaćemo svakom dobrom potezu, akciji, napadu, aisistenciji, odbrani našeg golmana i naravno golovima!

Bez verne podrške navijača i ljubavi prema ovom sportu, uspesi ne bi bili to što jesu. I zato podignimo limenke i zapevajmo glasno u znak podrške našoj zemlji! Da nas ceo svet čuje!