Oglasio se

KRISTIJANO SE ZADRŽAO DVA MINUTA I 12 SEKUNDI! Rekao je samo ovo i napustio konferenciju: To je ZAVRŠENA PRIČA!

Autor Petar Đukanović

Kristijano Ronaldo Je ispisao istoriju i nije bio raspoložen da posle toga dugo razgovara sa novinarima

Izvor: YouTube/HaytersTV

Nakon utakmice Portugal - Gana, koja je završena u korist evropske ekipe - 3:2, usledila je konferencija za medije na kojoj je pored selektora Portugala, Fernanda Santosa, bio i kapiten pobedničkog tima - Kristijano Ronaldo. "CR7" je na ovoj utakmici, postigavši gol u 65. minutu iz penala, postao prvi fudbaler u istoriji koji je bio strelac na pet Svetskih prvenstava. Kristijano je na konferenciju za medije došao odlučan da govori što kraće, pa je posle samo dva minuta i dvanaest sekundi napustiosalu. Novinari su za to vreme uspeli da mu postave samo jedno pitanje - naravno, o raskidu sa Mančester junajtedom.

"Bio je predivan momenat, moje peto Svetsko prvenstvo. Počeli smo Mundijal u dobrom ritmu. Znamo da je na ovakvim takmičenjima prva utakmica ključna. Što se tiče gola, to je još jedan rekord i čini me veoma ponosnim. Veoma sam srećan zbog tima, koji je uspeo da ostvari izuzetan nastup. Bila je to teška, ali zasluženo ostvarena pobeda", rekao je on.

Potom je bio upitan za Mančester junajted, da li je bila teška nedelja za njega i u tom trenutku počeo je da odrično vrti glavu. "Važno je da smo danas pobedili, a to poglavlje sam završio pre nedelju dana. Sada je zatvoreno i želim da nastavim u dobrom ritmu. Počeli smo Mundijal, pobedili smo i želim da pomognem svom timu". 

Portugal je pobedom nad Ganom (3:2) izbio na prvo mesto grupe H nakon remija Urugvaja i Severne Koreje (0:0). Drugo kolu grupa u Kataru kreće 25. novembra, a Portugal će igrati protiv Urugvaja u derbi meču 28. novembra.