Loše...

BRAZIL OSTAJE BEZ NAJBOLJEG? POVREDIO SE PROTIV SRBIJE! Isplivao snimak sa klupe - boli ga i krije lice! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji brazilski fudbaler Nejmar povređen je u finišu susreta, a teren je napustio deset minuta pre kraja meča. Već na klupi ukazana mu je pomoć.

Izvor: Profimedia/Twitter/screenshot/_GIFN

Mundijal u Kataru sjajno je počeo za Brazilce - nastavili su niz pobeda protiv Srbije (2:0) i dobrom igrom prikazali da su u najužem krugu favorita za titulu. Ali... To nije ista reprezentacija bez Nejmara koji je u finišu meča napustio teren! Odmah su se zabrinuli navijači Brazila kojeg je stepena njegova povreda, a snimak koji se brzo proširio društvenim mrežama pokazuje da situacija nije sjajna.

Nakon što ga je selektor Tite izveo u 79. minutu, Nejmar je teško hodao i jedva stigao do klupe za rezervne igrače. Dok je sedeo tamo u finišu susreta jedna udaljena kamera snimila je trenutak u kojem mu lekar nacionalnog tima stavlja led na zglob. Najbolji igrač Brazila i u tom trenutku je u bolovima, kao što se videlo dok je prilazio klupi.

Na tom putu izuo je kopačku i skinuo štucnu, pa je mogao da se vidi otok na njegovom skočnom zglobu. Nimalo dobar prizor ukoliko ste pred početak turnira želeli da Brazil stigne do šeste titule na Mundijalima. Fotografije na kojima se vidi da mu je teško još sinoć su obišle svet - držao je obe ruke preko lica i sakrivao facu od fotoreportera. Pogledajte kako je to izgledalo:

Dok su kamere snimale kako lekar stavlja oblog na povređeni skočni zglob, Nejmar je preko lica navukao dres. Da li je bilo suza ili samo nije želeo da bude u centru pažnje ostaje da se vidi, ali ovo je detalj zbog kojeg brine svaki Brazilac. Pogledajte snimak Nejmara na klupi za rezerve, nakon izmene:

Reprezentacija Brazila ima tri boda i lider je grupe na Svetskom prvenstvu. U drugoj rundi igraće protiv Švajcarske i već na tom meču mogla bi da obezbedi prvu poziciju pred nokaut fazu. Sa druge strane, Srbija će u drugoj rundi igrati protiv Kamerunaca, a na tom meču i u poslednjem kolu protiv Švajcarske "orlovi" Dragana Stojkovića Piksija tražiće put u nokaut fazu.