OPA!

NEJMAROVA MAJSTORIJA I ŠMEKERSKI POTEZ TADIĆA! Brazilac zaludeo sve, a Dušan mu je PRVI prišao (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Nejmar je sjajnim potezom nadmudrio srpske fudbalere, a onda mu je kapiten "orlova" prišao.

Izvor: Twitter/screenshot/Nocontextfootie

Nejmarova finta, nervoza srpskih fudbalera, a onda šmekerski potez Dušana Tadića na Svetskom prvenstvu. Jedan detalj koji je promakao mnogima tokom TV prenosa, ali je usnimljen od strane jednog navijača koji je bio na tribinama u Kataru. Zaista serija nekoliko lepih poteza i onda jedan pogled koji je bio dovoljan da se dvojica asova razumeju.

Nejmar je primio loptu, Saša Lukić pokušao je da ga zaustavi, nije uspeo, onda je Tadić prišao da pomogne, a Brazilac je pokazao da je majstor sa loptom u nogama. Prevario je i Dušana koji ga je potom odgurnuo. Onda je usledio faul, čuo se sudijski zvižduk, a taj momenat iskoristio je Tadić da priđe do Nejmara. Prvo su se pogledali, onda mu je kapiten "orlova" čestitao na potezu, a on mu je klimnuo glavom uz osmeh.

Podsetimo, Srbija je u prvom meču na Mundijalu izgubila od Brazilaca (2:0). Oba gola postigao je Rišarlison, a taj meč Nejmar je završio ranije zbog povrede. Zamenio ga je Entoni u 79. minutu i prve reakcije posle povrede zgloba ne izgledaju dobro. Svi su u panici i čekaju se izveštaji lekara o njegovom stanju. Naredni meč "selesao" igra protiv Švajcarske, postoji šansa da as PSŽ-a neće biti u sastavu za taj okršaj.

Pogledajte i kako izgleda njegova povreda: