PORUKA

NE BI ON TAKO PRIČAO DA JE MITAR ZDRAV! Piksi odgovorio Brazilcu na prozivku - Ako je zaista to rekao...

Autor Nemanja Stanojčić

Dragan Stojković odgovorio je Tijagu Silvi na prozivke.

Izvor: MN Press

Dragan Stojković odgovorio je Tijagu Silvi na prozivke. Posle pobede Brazila u prvom kolu Mundijala u Kataru defanzivac "selesaa" napao je Piksija zbog izjave koju je rekao pre tog meča. Očigledno nije shvatio šalu srpskog selektora koji je pričao o velikom broju napadača koji oni imaju, pa je istakao da je "Srbija trebalo bolje da ih analizira, da bi tako bolje prošla".

Upravo je izjava defanzivca Čelsija bila povod za pitanje selektoru na konferenciji za medije. Imao je spreman odgovor za njega. "Imaju dobru odbranu, nisam čitao medije i ne znam šta je rekao Tijago Silva. Mislim da je to najbolje, može to da vas poremeti eventualno i nema potrebe za time. Uvek neko može da kaže neku glupost koja može da utiče na tim", rekao je Piksi.

Posle kratke pauze, nastavio je i malo "pecnuo" Silvu. "Njemu je lako da igra, kad igra sa rekovalescentom. To je bio Mitrović. Da je bio Mitrović 100 odsto spreman, ne verujem da bi tako pričao Tijago Silva... Ako je zaista to rekao da smo mogli bolje da ih analiziramo, mislim da smo pogodili tim Brazila i mogu da vam pokažem taj papir 15. novembra. Nisu mogli da nas iznenade, jedino mi je žao što igrači nisu bili na sto odsto jer bi to totalna drugačija priča bila", zaključio je Piksi.