NADRLJAO

MESI, MOLI SE BOGU DA TE NE PRONAĐEM! Poznati bokser hoće da PREBIJE Lea: Napravio si S*ANJE!

Autor Nikola Delić

Leo Mesi je dobio pretnje od Saula "Kanela" Alvareza, čuvenog boksera iz Meksika.

Svojim bravurama na terenu Leo Mesi je doneo veliku pobedu svojoj selekciji protiv Meksika (2:0), ali je pravu buru izazvao svojim ponašanjem nakon meča. Isplivao je snimak iz svlačionice gde fudbaleri Argentine slave, a ispod Mesija se nalazi dres Meksika, deluje da ga gazi, ali ne namerno. Posle ovog snimka, javio se čuveni bokser iz Meksika, Kanelo Alvarez koji je ovaj gest sjajnog Argentinca protumačio kao uvredu za njegovu državu. Nije mu dugo trebalo da se oglasi i zapreti Mesiju:

"Video sam da je Mesi čistio pod sa našim dresom i zastavom. Treba da moli Boga da ga ne pronađem" , napisao je Alvarez na "tviteru" , a zatim nastavio: "Baš kao što ja poštujem Argentinu on treba da poštuje Meksiko. Ne govorim o svim Argentincima, već samo o ovom s*anju koje je napravio Mesi u svlačionici i to smo svi videli".

Argentinci veruju da je Kanelo preterao, a da Mesi nije svojim gestom nikog želeo da uvred, očekuje se da se i sam Leo oglasi, kako povodom ovog skandala, tako i oko svoje klupske budućnosti.

Kanelo Alvarez ima veliko ime u svetu boksa, kao i brojne titule iza svog imena. U profesionalnoj karijeriji je imao 62 borbe, čak 58 pobeda, a od toga 39 nokautom, samo dva puta je poražen i njegove dve borbe su završene bez pobednika.