Likuje

SRBI MOGU DA SE POHVALE, ODIGRALI SU NAJGORA 3 MINUTA NA MUNDIJALU! Hrvatski novinar nas bocnuo: A kad su Hrvati tako...

Autor Nikola Lalović

Hrvatskom novinaru kiks Srbije protiv Kameruna nije pao previše teško...

Izvor: Profimedia/Youtube/PodKaST/Screenshot

Srbija je u dramatičnom meču odigrala 3:3 sa Kamerunom i uspela je da "prokocka" veliku prednost koju je imala na kraju prvog poluvremena, a nakon toga su se oglasili reprezentativci Srbije, selektor Dragan Stojković Piksi, Kamerunci, ali i sportska javnost u Srbiji i regionu.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih sportskih novinara Bernard Jurišić je posle utakmice istakao da je Srbija odigrala najgora tri minuta na ovom Mundijalu!

"Ako ništa, Srbi se uvek mogu pohvaliti da su primili najlepši gol i odigrali tri najgora minuta Svetskog prvenstva", napisao je on, a onda je "bocnuo" navijače Srbije pred meč Brazila i Švajcarske u kome "orlovima", mnogo više odgovara pobeda "Selesaa" nego bilo koji drugi rezultat.

"Kažu Srbi "navijaćemo za Brazil u drugom kolu". A kad su Hrvati navijali za Brazil u prvom kolu, onda bila drama", napisao je Jurišić. 

Hrvatski mediji su sa velikom pažnjom ispratili meč Srbije, pa je "Indeks" napisao da su "Srbi ispustili pobedu u najluđoj utakmici prvenstva", dok je "Srbija u najluđoj utakmici prvenstva ispustila dva gola prednosti i stigla na rub ispadanja". 

Ako ništa, Srbi se uvijek mogu pohvaliti da su primili najljepši gol i odigrali tri najgore minute Svjetskog prvenstva.
Kažu Srbi "navijat ćemo za Brazil u drugom kolu".
A kad su Hrvati navijali za Brazil u prvom kolu, onda bila drama.