SRAMOTA!

ŠTA RADIŠ TO ČOVEČE!? Poznati fudbaler plakao posle poraza na Svetskom prvenstvu, a trener prišao da napravi SELFI!

Autor Petar Đukanović

Nakon druge utakmice u grupnoj fazi Mundijala Južna Koreja je izgubila od Gane (3:2), a treneri pobedničke selekcije su potrčali da se slikaju sa uplakanom zvezdom Premijer lige.

Izvor: Twitter/@sportbible/Printscreen

Nakon poraza Južne Koreje od Gane (3:2) i gotovo sigurnog ispadanja sa prvenstva u Kataru, igrači Koreje su napustili teren u suzama. Najveća zvezda selekcije i fudbaler londonskog Totenhema, Hjung Min Son nije mogao da sakrije suze na kraju meča, a da situacija bude zanimljivija igrači i pomoćni treneri Gane su poleteli da se slikaju sa zvezdom Premijer lige koji je dao sve od seba da sakrije emocije, ali mu to nije pošlo za rukom

Usledila je zanimljiva reakcija Sona koji je odmah nakon "selfija" sa trenetom Gane pao na kolena u plač. Pomalo nesportski potez ljudi u pobedničkom timu, posebno pošto su u pitanju treneri... Južna Koreja poslednji meč grupe H igra protiv Portugala, a Hjung Min Son pokušaće da iznenadi Kristijana Ronalda. Imperativ pobede Korejanaca mora postojati jer ih jedino pobeda nad evropskom selekcijom u trećem kolu grupne faze ostavlja u borbi za drugo mesto i prolaz u osminu finala.  Pogledajte zanimljivu situaciju sa meča Gana Južna Koreja.

Tabela grupe H:

  1. Portugal - 3 boda
  2. Gana - 3 boda
  3. Urugvaj - 1 bod
  4. Južna Koreja - 1 bod