Oštro!

ZVEZDA SAJTA ZA ODRASLE NAPALA ENGLEZA - "IGRAJ, NIJE TI OVO NORIČ!" Selektor mu veruje, a ona više ne može da trpi!

Autor Dušan Ninković

Devojka koja zarađuje od prodaje intimnih fotografija i snimaka kritikovala je jednog od najtalentovanijih engleskih fudbalera zbog slabijih partija u reprezentaciji.

Izvor: Fontet/AP/Alessandra Tarantino/Instagram/wettastrid/printscreen

Reprezentativcima Engleske dosta dobro ide na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, posle dva kola grupne faze imaju četiri osvojena boda i priliku da protiv Velšana "overe" prvo mesto. Ipak, javnost nije zadovoljna remijem protiv Amerikanaca, ali i izdanjima pojedinih fudbalera. Među onima koji kritikuju je i Astrid Vet, devojka popularna na sajtu za odrasle!

Ova velika navijačica Čelsija udarila je na Mejsona Maunta (23), jednog od svojih omiljenih fudbalera, Smatra da prvotimac njenog omiljenog kluba igra ispod svakog očekivanja i da bi uskoro morao da podigne formu u reprezentativnom dresu kako bi Engleskoj pomogao da u Kataru napravi dobar rezultat.

"Maunte, volim te, ali ovo je Svetsko prvenstvo, nije utakmica protiv Noriča na domaćem stadionu", napisala je Astrid, kojoj se ne sviđa forma prvotimca Čelsija. Maunt je na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Kataru standardan član reprezentacije pošto je protiv Irana odigrao 71 minut, a protiv amerikanaca bio na terenu tokom čitavog meča. Do sada je u karijeri zabeležio 34 nastupa za seniorsku selekciju Engleske, a ovako izgleda devojka koja ga kritikuje:

Inače, Astrid nije jedna od devojaka koje su se za fudbal zainteresovale samo zato što je trenutno u toku Mundijal. Ona tokom čitave sezone strastveno navija za Čelsi i redovno odlazi na mečeve kluba iz Londona. Takođe, veliki deo sadržaja koji snima i izbacuje na društvene mreže nastao je dok na sebi ima dres poznatog engleskog kluba. Uglavnom joj to bude i jedini komad garderobe, ali pratioci se uopšte ne bune.

Zbog toga je svoju popularnost sa Instagrama, TikToka i Jutjuba prenela i na Onlyfans, gde prodaje svoje intimnije fotografije i snimke. Mesečna pretplata je 15 funti, ali ovih dana Astrid ima veliki popust pa sadržaju tokom narednih 30 dana može da se pristupi za "samo" devet funti.