NA METI

SRBIN VREDI VIŠE OD 120 MILIONA EVRA! Predsednik kluba prodaje najboljeg vezistu na svetu: "Dao je i gol na Mundijalu!"

Autor Nikola Delić

Klaudio Lotito veruje da je srpski fudbaler najbolji vezni igrač na planeti i da vredi mnogo više.

Izvor: Anadolija/Evrim Aydın

Srbija je remizirala u drugom kolu Svetskog prvenstva protiv Kameruna (3:3), a jedan od najboljih fudbalera u redovima "orlova" bio je Sergej Milinković-Savić. Odmah se javio predsednik Lacija Klaudio Lotito, nije štedeo pohvale na račun svog fudbalera, koji je i pored ozbiljne povrede zgloba postigao gol za 2:1. Uveren je da će taj pogodak i dobre igre da mu dodatno povećaju cenu.

Poznat je Lotito u svetu fudbala kao čovek koji u svemu traži profit, a posle odličnih partija Srbina veruje da cena može da bude i veća od 120 miliona evra koliko je nedavno tražio za njega. "Pogodite koliko on sada vredi - postigao je pogodak na Svetskom prvenstvu, sa povredom zgloba. On je najbolji vezista na svetu" , ozareno je govorio Lotito.

Poslednje izjave povodom Sergejeve budućnosti u Laciju su ozbiljno zatresle Italiju, prvo se spominjao transfer u Juventus, koji je trenutno u velikim problemima. Kao druga opcija, Lotito planira ponudu za novi ugovor, a svakako je i njegovu cenu zacementirao na minimum 120 miliona evra. Srbija predvođena Sergejom u petak od 20 časova igra ključni meč protiv Švajcarske, koji će nam dati odgovor da li "orlovi" mogu da se plasiraju u naredu fazu, a to se čeka još od 1998. godine. Lotito će sigurno gledati meč i trljati ruke, jer svaka nova bravura Srbina na Mundijalu, znači koji milion više na trenutnu cenu.