ONI SU TU!

PIKSI OKUPIO "ORLOVE" - TU SU I NJIH DVOJICA! Srbija odradila trening posle Kameruna, a neki igrači dobili su PREDAH!

Autor Nemanja Stanojčić

Reprezentativci Srbije odradili su trening posle meča sa Kamerunom.

Izvor: MN Press

Srbija je odradila prvi trening posle remija sa Kamerunom. Dragan Stojković okupio je "orlove", ali nisu svi bili na treningu dan posle meča. Predah su dobili igrači koji su se našli u startnih 11, ali nisu svi to želeli. Među onima koji su se pojavili na terenu bio je Sergej Milinković-Savić koji je igrao sa povredom članka.

Dosta se pričalo i o povredi Dušana Vlahovića i o tome zašto on ili Luka Jović nisu ušli u igru u prethodnoj utakmici kada je srpski tim jurio prednost. Piksi je na to imao odgovor, ali je dobra vest da su sada i jedan i drugi napadač tu i da su trenirali sa ekipom. Po fotografijama koje stižu iz Katara deluje da su igrači dobro raspoloženi.

Čeka Piksijeve izabranike odlučujuća utakmica na Mundijalu protiv Švajcarske u petak (20 časova). Neophodna je pobeda, jer samo sa tri osvojena boda nacionalni tim može da prođe u osminu finala Svetskog prvenstva. Bilo koji drugi ishod znači kraj. Brazil je već prošao dalje sa šest bodova, Švajcarska ima tri, a Kamerun i Srbija po bod. Pogledajte detalje sa treninga: