Tu je!

LEPOTICA JE STIGLA - ANA RAJKOVIĆ ZAPALILA INTERNET SLIKAMA IZ KATARA: Doletela u Dohu zbog muža i Srbije! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Zgodna i lepa Ana Rajković je stigla da bodri muža i Srbiju!

Izvor: Instagram/rajkovic__ana

Velika podrška stiže "orlovima", a posebno golmanu našeg tima Predragu Rajkoviću! U Dohu je stigla njegova supruga Ana Rajković, koja je i do sada pratila Svetsko prvenstvo zajedno sa dva sina koji su navijali za tatu i za Srbiju.

Srbija u petak igra odlučujući meč za prolaz u nokaut fazu, a videćemo da li će Predrag Rajković možda odmeniti Vanju Milinkovića-Savića među stativama, golmana koji je bio jedan od najboljih u timu Srbije na Mundijalu.

Nije Ana Rajković jedina "lepša polovina" u Dohi, pošto su tu verenica Luke Jovića Sofija Milošević kao i devojka Nemanje Gudelja Anastasija Ražnatović. Pogledajte kako izgleda Ana Rajković:

 Ana je jedna od najlepših žena srpskih fudbalera, a udala se za Rajkovića 2018. godine na venčanju gde im je kum bio nekadašnji fudbaler Partizana Saša Zdjelar. 

Ana se devojački prezivala Cekić, a u Dohi će se ponovo sastati sa Anastasijom Ražnatović koju dobro poznaje, pošto je dugo bila u vezi sa njim bratom Veljkom, za koga je čak bila i verena. Poznata je po izazovnim izdanjima, a zajedno sa porodicom je dok je Rajković igrao u Francuskoj preživela pravu dramu kada je njena porodica opljačkana.