Fudbal

ORLOVI, SADA JE VREME! Uzdignute glave protiv Švajcarske, pa sve do “Boginje” - iskoristi najveću kvotu na svetu!

Autor Promo/Meridian

Meridian i dalje veruje - podrži i ti Srbiju!

Izvor: Promo

Fudbaleri Srbije nisu uspeli da ostvare pobedu protiv Kameruna u drugom kolu grupne faze Svetskog prvenstva, dodatno su zakomplikovali put do osmine finala, ali ono što nas posebno može radovati jeste da vera i entuzijazam ne popuštaju!
Neće biti lako, u narednom meču Srbija igra protiv Švajcarske, protiv koje tražimo malu “osvetu” za poraz na prethodnom šampionatu, sve oči su uprte u “Orlove”, ali znate kako kažu - oni su najbolji kada je to najpotrebnije!
I zato je vreme za veliku podršku!
Kvota na pobedu Srbije u ovom meču je 2.60 ovo je najveća kvota na svetu i pravo je vreme da je iskoristite!
Ukoliko još uvek nemate otvore nalog, registrujte se na sajtu meridianbet.rs jer tim povodom dobijate i2.000 DINARA bez uslova! Bonus novac je odmah spreman za korišćenje, pa eto prilike da sastavite jedan patriotski tiket.
„Orlovi“ su prvi meč izgubili od Brazila (2:0), a potom su odigrali nerešeno sa Kameruncima (3:3). U petak je dan „D“ za našu reprezentaciju, kojoj je u trećem kolu neophodna pobeda. Ako vas još uvek drži osećaj koji je čitavom nacijom vladao uoči starta šampionata i verujete da naš tim može daleko da dogura u Kataru imamo još jedno važno obaveštenje.
U Meridianu je kvota da Srbija osvaja Svetsko prvenstvo najveća na svetu – 300!
Pružite podršku našem timu sada kada je najpotrebnije – iskoristite vrhunsku ponudu u Meridianu i najveće kvote na svetu!