Divni

PIKSI DONEO ODLUKU - PUSTIO SUPRUGE KOD IGRAČA U KATARU! Isplivao snimak srpskog špica, pogledajte sa kim je! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Sofija Milošević je posetila svog verenika u Dohi, a tu je bio i njihov sin.

Izvor: Instagam/sofijamilo

Srbija čeka odlučujući meč sa Švajcarskom na Svetskom prvenstvu u Kataru, a sudeći po slikama iz Dohe fudbaleri su dobili slobodno vreme koje mogu da provedu sa porodicama. To se moglo naslutiti i po tome što je Ana Rajković doletela u Katar, a sada je jasno da je razlog za to što će moći da vidi svog supruga, inače golmana našeg nacionalnog tima Predraga Rajkovića. 

Sofija Milošević je tokom celog Mundijala u Kataru, a sada je na svom instagram profilu podelila snimke druženja sa svojim verenikom Lukom Jovićem. Dovela je lepa Sofija sina Alekseja koji je u restoranu proveo vreme sa mamom i tatom. 

Mališan se obradovao kada je video Luku, hranio ga je u restoranu i videlo se da je atmosfera sjajna. Pogledajte kako je to izgledalo:

 Naše fudbalere u Kataru prati veliki broj njihovih lepših polovina, a verovatno je da će još neke stići pred meč u petak od 20 časova kada naš tim igra odlučujući meč za prolazak dalje na Mundijalu.

Što se tiče Sofije Milošević, ona je podelila na instgramu svoje dalje aktivnosti, pa se videlo da je posle nekoliko sati provedenih sa Lukom Jovićem otišla na aerobik, nakon čega se ponovo posvetila malom Alekseju.