Tako je!

LUKA JOVIĆ SE OGLASIO - OVA SLIKA JE ODGOVOR NA SVE TRAČEVE: Pozirao sa Gudeljom i napisao samo jednu rečenicu! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Odgovor svima, dolazi pravo iz Katara, evo kako su Luka Jović i Nemanja Gudelj odgovorili na tračeve.

Izvor: instagram/lukajovic

Luka Jović i Nemanja Gudelj su rekli šta imaju! Nakon brojnih tračeva koji su se mogli čuti o nacionalnom timu Srbije jedna slika je bila dovoljna da se pokaže o čemu se tu radi! 

Nakon što je proveo neko vreme sa svojom porodicom, u društvu verenice Sofije Milošević i svog sina Alekseja, Jović se na instagramu oglasio sjajnom slikom u kojoj je pozirao pored defanzivnog veziste našeg tima Nemanje Gudelja.

Reprezentativci su danima govorili kako je atmosfera u timu tokom Mundijala najbolja moguća, kako su svi u sjajnim odnosima i privrženi su cilju, a to su pobede Srbije. To su ponovili i na konferenciji za medije pred meč sa Švajcarskom, a upravo ova slika je odgovor na sve tračeve i komentare:

Izvor: instagram/lukajovic

Napisao je Jović uz sliku samo: "Spreman za sledeću", misleći verovatno na utakmicu sa Švajcarskom koja sledi u petak od 20 časova, kada će naš tim igrati za prolazak dalje. Nemanja Gudelj je odgovorio tako što je repostovao ovu sliku, a uz nju dodao smajlije koji se smeju, kao i smajli sa bokserskim rukavicama. 

"Stvarno nikad bolja atmosfera nije bila između igrača. Mislim da je dobar 'miks' između nas, držimo se zajedno i to je pozitivno. Samo treba da ostanemo takvi i nema nikakvih problema...", rekao je kapiten Dušan Tadić pred ovaj meč i očigledno je bio potpuno iskren. 

Ono što trenutno muči naš tim su povrede, fizička sprema brojnih igrača koji su stigli "roviti" na Mundijal, ali i ozbiljan kvalitet rivala u petak. Što se atmosfere tiče - ne može biti bolja!