BAŠ LOŠE!

HEMOTERAPIJA NE POMAŽE, TELO NE REAGUJE: Objavljene informacije iz bolnice o velikom Peleu - Tumor i dalje postoji...

Autor Nemanja Stanojčić

Baš loše vesti stižu iz Brazila o stanju legendarnog fudbalera Pelea...

Izvor: Profimedia

Pele je ponovo primljen u bolnicu, hemoterapija ne deluje! Užasne vesti stižu iz Brazila, hitno je prebačen na lečenje, jer se zdravstvena situacija dodatno pogoršala. U pitanju je bolnica "Albert Ajnštajn" u Sao Paolu i tamo ga je odvela njegova supruga Marsija Aoki zbog velikih oteklina koje su se pojavile na njegovom telu.

Nažalost, to nije jedina loša vest. "Lekari su potvrdili dodatne probleme sa oteklim telom, kao i problem sa srcem. Njegovo telo ne reaguje na hemoterapiju, tumor i dalje postoji na nekoliko organa. Dodatni pregledi zakazani su za danas i tada će se znati mnogo više o celokupnom zdravstvenom stanju", piše brazilski ESPN. On se već neko vreme bori sa rakom, a bolest je uznapredovala. Ranije je imao i operaciju.

Dodatna loša vest je što su lekari, prilikom prijema u bolnicu, primetili da ima i mentalne probleme. I to će biti još jedna stvar koju će lekari ustanoviti na pregledima. Nalazi se u baš lošem stanju i ne može sam ni da se hrani. Ljudi iz bolnice odbili su da daju informacije o njegovom stanju, dok je njegova supruga Marsija samo potvrdila da je u bolnici..