Dobro je!

PIKSI OTKRIO ŠTA JE FIFA ZABRANILA SRBIJI! Seletkor najavio Švajcarce, a ovo se ne sme - "Žao mi je zbog toga!"

Autor Dušan Ninković

Fudbalsku reprezentaciju Srbije čeka važan meč, a selektor Srbije lepo spava dok ga čeka utakmica odluke.

Izvor: MN Press

Reprezentaciju Srbije u četvrtak očekuje najvažniji meč na Mundijalu u Kataru - pobeda nad Švajcarcima mogla bi da nam donese nokaut fazu takmičenja, a selektor Dragan Stojković na konferenciji je najavio taj meč. Pored jedne provokacije stranog novinara i izbegavanja odgovora o Portugalcima koji bi mogli da budu rival, selektor je pričao i o atmosferi u nacionalnom timu.

Selektor Stojković pomenuo je zabranu FIFA zbog koje mu je posebno žao. Susreti igrača i novinara nisu previše česti, treninzi su samo na početku otvoreni za javnost, a zbog toga mediji ne mogu da osete atmosferu u timu. Piksiju je zbog toga žao, javnost ne dobija priliku da vidi zbog čega on dobro spava tokom Mundijala!

"Potpuno je isto kao i pred ostale velike mečeve. Smiren sam i dobro spavam. Kada čujem da je histerija i kada ljudi odu u neku krajnost da vređaju, ja stvarno te stvari ne razumem. Vidite da sam nasmejan... Žao nam je što niste s nama na treningu, što niste sa nama u hotelu, što ne provodimo više vremena zajedno. Onda biste videli kakva atmosfera vlada u reprezentaciji. FIFA ne dozvoljava, moraćemo da ih pitamo za sledeći put. Mi smo tim, zajedno smo i vidite da smo nasmejani", rekao je Piksi.

Selektor je dodao i da mu svaki dan počinje molitvom, a da meč protiv Švajcarske jedva čeka! "Sve je u najboljem redu i svako jutro kad se probudim, samo se pomolim da su mi igrači zdravi i da se neko nije razboleo i da ga je zaboleo mišić u toku noći. Vidite da jedva čekam meč i po mom raspoloženju", zaključio je selektor Stojković.

Podsećamo, susret reprezentacija Srbije i Švajcarske igraće se u četvrtak od 20:00, na stadionu "974" - napravljenom od kontejnera. On se nalazi na samoj obali i ima pogled na Persijski zaliv, a hotel u kojem je smeštena Srbija udaljen je svega nekoliko minuta hoda od zdanja za koje je već konkurisalo "Kosovo".