Fudbal

VLAHOVIĆ UĆUTKAO SVE, PA SE UHVATIO ZA... Ovako je Dušan proslavio svoj NAJVAŽNIJI gol za Srbiju!

Autor Mladen Šolak

Srpski napadač Dušan Vlahović ovim gestom slao poruku sa utakmice protiv Švajcarske.

Izvor: Kurir/Dado Đilas

Srpski golgeter Dušan Vlahović dao je jako važan gol na utakmici protiv Švajcarske, a onda je slavio utišavajući kritičare prstom na ustima, a uz to se uhvatio i za međunožje. Pogledajte njegovo slavlje:

Vlahović je u danima pred ovu utakmicu bio prinuđen da demantuje niz tračeva zbog poruka na društvenim mrežama, pa je pretpostavka da i ovaj njegov gest ima veze sa glasinama koje nemaju veze sa istinom. On se u Kataru oporavljao od povrede i očigledno dovoljno oporavio da zauzme mesto u startnoj postavi i da povede "orlove" u borbi za plasman u nokaut fazu.

"Ja ću da odgovorim i da pre svega moram da kažem da moram da trošim reči na to. Šta god pričati je suvišno, ali moram da reagujem jer se radi o meni i mom imenu. Te stvari koje svi čitamo i čujemo nema potrebe komentarisati. To su ozbiljne gluposti i nebuloze, mislim da to rade ljudi kojima je dosadno i nemaju šta da rade u slobodno vreme jer su iskompleksirani. Zli, isfrustrirani... Rade protiv interesa reprezentacije. To je najveći problem", rekao je Vlahović na konferenciji za novinare ove nedelje.