Pogledajte

DŽAKA PSOVAO SRBIMA MAJKU NA ALBANSKOM JEZIKU!? Hvatao se za međunožje, pročitali mu sa usana šta je rekao, PIKSI ULETEO

Autor Mladen Šolak

Napeta situacija utakmice Srbija - Švajcarska

Izvor: Profimedia

Reprezentacija Srbije gubila je od Švajcarske u odlučujućoj utakmici, kada je posle jednog prekida nastao haos kod klupe "orlova". Nakon što se naš tim žalio arbitru i tražio faul za jedanaesterac na Aleksandru Mitroviću, kapiten Švajcarske Granit Džaka došao je do klupe Srbije, ušao u raspravu sa nekim, a onda se uhvatio za međunožje. Pritom su na društvenim mrežama na njegovim usnama "pročitali" da je navodno psovao majku srpskim fudbalerima na albanskom jeziku.

U tom trenutku naši rezervisti su uleteli sa klupe u teren, a prednjačio je Stefan Mitrović.

Izvor: RTS/screenshot

Reporter MONDA sa stadiona javlja da se u gužvi brzo našao i Đerdan Šaćiri, stari "znanac" naše reprezentacije i navijača, koji je i ovog petka bio strelac protiv Srbije. On je takođe došao do klupe, dobacivao, a sklonio se tek kada ga je selektor Švajcarske Murat Jakin udaljio, pa izveo iz igre. Šaćiriju je to veoma teško palo, pa je u besu udario pleksiglas kraj klupe. Da bi smirio tu situaciju, u teren je utrčao i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

Takođe, pre te napete situacije bilo je frke i na tribinama, u delu gde su bili smešteni srpski navijači.