Fudbal

OVO SE NIKAD NIJE DESILO - SELEKTOR KRITIKOVAO RONALDA! Da li će ostati kapiten Portugala? "SAMO JA odlučujem o tome!"

Autor Mladen Šolak

Selektor Portugala Fernando Santoš javno kritikovao potez svoje najveće zvezde

Izvor: MN Press

Kristijano Ronaldo se loše ponaša u dresu Portugala na Svetskom prvenstvu u Kataru. Ono što su u Mančester junajtedu gledali od početka sezone, sada uživo prati i poznati selektor Fernando Santoš. I ne usteže se od toga da kritikuje Kristijana.

Na pitanje da li je video da je Ronaldo ljutito reagovao na odluku da bude zamenjen u meču protiv Koreje, kao i da je pritom gestikulirao palcem prema jednom igraču protivnika, portugalski trener je rekao da mu ništa nije promaklo.

"Da li sam video te slike? Jesam i nije mi se to svidelo. Nije uopšte. Zaista mi se nije svidelo. Ali od tog momenta sve o tom slučaju je rešeno. Te stvari rešavamo iza zatvorenih vrata. To je rešeno. Kraj priče o tome, svi smo fokusirani na sutrašnji meč", rekao je on u najavi utakmice osmine finala protiv Švajcarske u utorak.

Da li će Kristijano ostati kapiten reprezentacije? Selektor to ne može da potvrdi. "Samo ja odlučujem o tome ko će biti kapiten kada dođem na stadion. I dalje ne znam kakva će biti postava. Tako sam uvek radio i tako ću uvek raditi. Isto će biti i sutra. Što se tiče te druge teme o kojoj ste me pitali, to je rešeno unutar kuće i tako stoje stvari", dodao je Santoš.

Ronaldo je na Mundijalu u Kataru postao prvi igrač koji je davao bar po gol na čak pet svetskih prvenstva, a u toku turnira ceo svet je saznao koji će biti njegov sledeći klub.