Nedisciplina!

RONALDO NAPRAVIO NOVI SKANDAL U KATARU! Selektor ga sklonio iz tima, Kristijano više NIKOGA ne sluša!

Autor Dušan Ninković

Kristijano Ronaldo izbegao obavezu u nacionalnom timu i otišao da radi šta on želi!

Izvor: Profimedia

Portugalcima je već preko glave Kristijana Ronalda, ali slavni fudbaler ne prestaje sa skandalima na Svetskom prvenstvu. Nakon što ga je selektor Fernando Santoš javno kritikovao, a zatim i ostavio među rezervama za meč protiv Švajcarske, Ronaldo je napravio neočekivan potez.

Iako je na tom meču igrao tek u poslednjih dvadesetak minuta - ako računamo i nadoknadu - Kristijano Ronaldo se u sredu prepodne nije pojavio na timskom treningu. Umesto da sa ostatkom ekipe odradi trening legendarni napadač zatražio je da se danas oporavlja od utakmice i samo lagano radi u teretani, zajedno sa momcima koji su bili starteri na prvom meču nokaut faze.

Navodno, Ronaldu niko nije pravio problem da odradi lakši trening u teretani, ali je pitanje kako će se ovakvo ponašanje odraziti na njegovu minutažu u nastavku turnira. Moglo bi da se desi da ga Fernando Santoš i za meč sa Marokon u četvrtfinalu ostavi na klupi za rezerve, što bi dodatno pojačalo gnev samog fudbalera i njegove porodice.

Svoje mišljenje o odluci selektora Kristijano je pokazao i odmah nakon meča kada je umesto na slavlje sa saigračima otišao u svlačionicu. To nije prvi incident koji je napravio u poslednje vreme. Zbog sukoba sa Erikom ten Hagom u Mančester junajtedu dao je kontroverzni intervju zbog kojeg je raskinut njegov ugovor sa engleskim velikanom. Pričalo se o ponudi iz Saudijske Arabije koju bi mogao da odbije, a dok ne nađe klub Kristijano Ronaldo je jedini "slobodan" fudbaler na Mundijalu.