Fudbal

MAČKA PREKINULA KONFERENCIJU BRAZILA U KATARU! Vinisijus počeo da se smeje, a portparol RAZBESNEO sve jednim potezom!

Autor Nemanja Stanojčić

Mačka je prekinula pres konferenciju Brazila pred meč sa Hrvatskom.

Izvor: Profimedia

Brazil igra sa Hrvatskom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, ali je njihovu konferenciju prekinula mačka. Nepozvan gost pojavio se ispred Vinisijusa, a fudbaler Reala počeo je da se smeje. Portparol nacionalnog tima potom je počeo da mazi mačku, a onda je razbesneo sve. Uhvatio je i bacio je sa stola, učinio je to na nešto grublji način, pa su čak i prisutni novinari zbog toga protestovali.

Iznerviralo je to i mnoge druge na društvenim mrežama koji su ga napali i pitali su se zbog čega nije učinio to na nešto nežniji način. Bilo kako bilo, mačka je ostala na konferenciji, pošto je ležala ispred stola i iz prvih redova slušala šta Vinisijus i Brazilci imaju da kažu o predstojećem okršaju sa "vatrenima."

Imao je samo reči hvale na rčaun protivnika. "Nema favorita na Mundijalu, Hrvati su u Rusiji pre četiri godine igrali finale. Imaju sjajnog Luku Modrića, osvajača Zlatne lopte, čeka nas težak meč. Uradićemo sve što možemo da napravimo novi korak ka našem cilju. Što se mene tiče, nastaviću da radim, imam sjajne saigrače i u Brazilu i u Realu. Bože zdravlja, 18. decembra da dopišemo još jedan uspeh na listu", poručio je Vinisijus.