ZAŠTO?

SKANDAL U UŽICU - PREKREČEN MURAL RADOMIRA ANTIĆA! Građani u čudu: "Kome je ovo smetalo?"

Autor Nemanja Stanojčić

Mural u čast legendarnog srpskog trenera prekrečen je u Užicu...

Izvor: Profimedia

Ružne scene stižu iz Užica, prekrečen je mural u čast Radomira Antića. Legendarni trener preminuo je pre dve godine, a kao znak sećanja na njega neko je napravio mural u ovom srpskom gradu. Nažalost, više se tu ne nalazi... Ova scena iznenadila je mnoge i nikome nije jasno zašto je mural prekrečen.

Nije poznato šta se tačno dogodilo i ko je ovo uradio, ali je taj detalj šokirao Užičane koji su se oglasili na društvenim mrežama. Na Fejsbuk stranici posvećenoj Užicu su objavili fotografiju. "Nažalost, danas je mural našeg Radomira Antića na trgu prekrečen". Javljali su se mnogi u komentarima i uglavnom su postavili isto pitanje "kome je mural smetao?". Čekaju se odgovori.

Radomir Antić fudbalsku karijeru počeo je baš u SLobodi iz Užica, posle toga je igroa za Partizan, Fenerbahče, Saragosu i Luton. Trenersku karijeru počeo je kao pomoćnik u Partizanu, vodio je Saragosu, Real madrid, Atletiko Madrid, Ovijedo, Barselonu, Seltu, bio je i selektor reprezentacije Srbije. Podsetimo, stadion Slobode u Užicu preimenovan je u stadion "Radomir Antić" u njegovu čast.