Fudbal

POSLEDNJE POJAVLJIVANJE MIODRAGA JEŠIĆA PRED TV KAMERAMA: Pričao je o Srbiji i Svetskom prvenstvu (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Ovo je bilo poslednje pojavljivanje Miodraga Ješića pred kamerama...

Izvor: Kurir TV/Screenshot

Miodrag Ješić (64) poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Izgubio je život na putu Ruma-Jarak u južnom delu Srema. Bio je za volanom automobila, izgubio je kontrolu, prešao u suprotnu traku i zakucao se u kamion. Po prvim fotografijama sa lica mesta vidi se da je auto uništen. Sada se pojavio i snimak njegovog poslednjeg pojavljivanja na televiziji.

Gostovao je na "Kurir TV" posle poraza Srbije od Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru. Tada je analizirao dešavanja sa meča i prvi meč "orlova" na Mundijalu. "Moramo da priznamo da se sve pitao Brazil. Prvo poluvreme je izgledalo da smo izgledali dobro ili bolje, da je drugo bilo slabije. Čuvena izreka je da protivnik igra onoliko koliko mu dozvolite. Brazil je krenuo oprezno, napravili smo sjajan rezultat u kvalifikacijama, dobili Portugal. Sve to se prati i zna. Tite kao iskusan selektor nije hteo da se zaleće od prvog minuta, zato je prvo poluvreme tako izgledalo. Vanja Milinković-Savić je sjajno reagovao u tim situacijama u prvom delu", rekao je Ješić tada.

Pohvalio je "selesao" tada. "Izašli su u visok presing, oduzeli nam prostor, terali nas na grešku. Svi znaju kakvi su oni majstori. Oduzeli su nam prostor za dodavanje, imaju sjajne pojedince, videli ste drugi gol, pravo fudbalsko remek-delo. Posle prvog gola smo krenuli, malo smo se oslobodili pritiska ili je možda bilo kako oni igraju. Oni tada nisu žurili, pa je drugi gol došao kad ne treba, posle toga nismo bili ozbiljan protivnik. Dali su dva gola, imali neke dobre šanse za još neki gol", pričao je Ješić.

Pogledajte i kako je to TV gostovanje izgledalo: