Fudbal

IGRAO ZA SRBIJU PROTIV BRAZILA, A SAD GA ČEKA TRANSFER: Berluskoni i Galijani sačekali Srbina posle Mundijala!

Autor Nikola Lalović

Darko Lazović je tražena roba u Italiji!

Izvor: MN Press

Posle Mundijala u Kataru Aleksandra Mitrovića smo videli u "Areni" gde je gledao "večiti derbi" između Partizana i Crvene zvezde, a neki drugi su se vratili u svoje klubove. Među njima je i Darko Lazović koji bi uskoro mogao da promeni sredinu! 

Kako navode italijanski mediji posle Svetskog prvenstva u kome je Lazović upisao 25 minuta u meču sa Brazilom nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je na meti Silvija Berluskonija i Adrijana Galijanija! Duo koji je Milanu doneo dominaciju i desetine trofeja sada je na čelu Monce i žele Srbina u svom sastavu.

Verona u kojoj igraju Lazović i Ivan Ilić je sa pet bodova ubedljivo poslednja na tabeli Serije A, dok je Monca 14. sa 16 bodova i želi da iskoristi priliku da za mali novac dovede dobro pojačanje. Ukoliko ne uspeju da ubede Veronu da proda iskusnog krilnog igrača, okrenuće se drugom rešenju, takođe sa Balkana.

U pitanju je Josip Brekalo, 24-godišnji Hrvat koji je prošle sezone bio odličan u Torinu, ali sada u Volfsburgu ne igra puno i zbog toga nije ušao na spisak Zlatka Dalića za Mundijal.