Fudbal

RONALDO PRAVI HAOS - ŠTA ĆE OVAJ ČOVEK U EKIPI!? Jedini je doveo gosta u reprezentaciju i NE ODVAJA se od ekipe!

Autor Mladen Šolak

Reprezentativci Portugala su navodno veoma nezadovoljni ponašanjem svoje najveće zvezde, koja na ovom Mundijalu ne doprinosi ekipi.

Izvor: Instagram

Kristijano Ronaldo je po svemu sudeći napravio haos u ekipi Portugala nakon što ga je selektor Fernando Santoš izbacio iz ekipe, a engleski mediji objavili su nove detalje o stanju u svlačionici te ekipe.

Kristijano Ronaldo je žestoko kritikovan zato što je samo otišao sa terena dok su njegovi saigrači slavili trijumf protiv Švajcarske (6:1) i plasman u četvrtfinale, a posle toga je "isplivalo" da je pretio da će napustiti kamp reprezentacije u Kataru. Nakon toga, on je navodno odbio i da trenira sa rezervistima, već je trenirao sa prvotimcima koji su nastupili od početka do kraja, iako je odigrao samo 20-ak minuta.

Prema pisanju engleskih medija, bliski saradnik Kristijana Ronalda Riki Regufe (drugi na slici sleva) pridružio se kampu reprezentacije u Kataru i mnogima unutar ekipe nije jasno šta će on tamo. "Niz igrača ne shvata razlog zbog kojeg se on pridružio reprezentaciji", piše "Dejli mejl" i dodaje da je Regufe uvek kraj ekipe, čak i u danima kada Portugal igra utakmice. Ono što dodatno iritira sve je to da nijednom drugom igraču nije dozvoljeno da ima goste tokom Svetskog prvenstva.

Regufe je Ronaldu mnogo više od saradnika, jer su bliski prijatelji i duže od deceniju ima puno poverenje u njega. On je bivši fudbaler, koji ne želi da daje intervjue, a Kristijana prati još od kada je bio omladinac u Sportingu. On je šest godina stariji od Ronalda 1979. godište je i za razliku od najslavnijeg Portugalca trenirao je u Portu.

Kao zvanična funkcija navedeno je da je on marketing menadžer poznatog sportskog brenda koji sarađuje sa Ronaldom i u tom poslu se navodno probio tako što je ubedio Ronalda još kao klinca da sarađuje baš sa tim proizvođačem sportske opreme. Blizak je i sa Kristijanovom porodicom, slikan je i sa njegovom majkom Dolores i sinom Kristijanom Juniorom u privatnom avionu... "On je Ronaldo najbolji prijatelj! Normalno je da posle toliko godina tako bliskog prijateljstva on postane blizak i sa njegovom porodicom", rekao je izvor Dejli mejla.