Fudbal

DOBIO 1.000.000 DOLARA NA KLADIONICI, A DA NE ZNA NIJEDNOG FUDBALERA! Hit priča iz Amerike: Iskreno, ja sam degenerik!

Autor Nikola Lalović

Sreća se baš nasmešila ovom gospodinu!

Izvor: Profimedia/Twitter/screenshot/ActionNetworkHQ

Najprijatnije iznenađenje Mundijala je ekipa Maroka koja je prvo remizirala sa Hrvatima, potom pobedila Belgiju da bi trijumfom nad Kanadom osvojila prvo mesto u grupi. Zatim su savladali Španiju u osmini finala i tako doneli jednom srećniku preko 1.000.000 dolara!

Nakon pobede Marokanaca posle boljeg izvođenja penala Jasin Bono i Ašraf Haimi su jednom Amerikancu doneli pravo bogatstvo. A on taj meč nije ni gledao! 

"S vremena na vreme sam proveravao svoj telefon, ali nisam gledao utakmicu", rekao je srećni dobitnik za američke medije, pa dodao da ne zna apsolutno nijednog igrača i da nije imao pojma šta radi kada je uplaćivao tiket!

"Ne znam ime nijednog igrača. Neću da lažem i da kažem da sam znao šta radim. Na kraju dana bila je to opklada koja je jednostavno imala sreće. Ja sam običan degenerik", rekao je presrećni milioner! Poledajte taj tiket:

Ipak, nije malo novca uložio, čak 90.000.000 američkih dočara i na kraju je uzeo milionsku sumu nakon penala koje su Španci očajno, a Marokanci odlično šutirali!