Fudbal

MBAPE PRUŽIO RUKU, NIJE HTEO NI DA GA POGLEDA! Frka u tunelu koju niste videli, bilo je NAPETO između Engleza i Francuza

Autor Mladen Šolak

Varničilo je i pred meč Francuske i Engleske na Svetskom prvenstvu u Kataru - Kilijan Mbape hteo da se pozdravi, Kajl Voker ga ignorisao.

Izvor: Twitter/TheGerrardWay

Ceo svet je čekao da vidi duele Kilijana Mbapea i Kajla Vokera u četvrtfinalnom derbiju Mundijala Engleska - Francuska, a njihovi dueli imali su i uvod van terena. I to pomalo neprijatan.

Francuz je neposredno pre izlaska na teren pokušao da se pozdravi sa Vokerom, defanzivcem Mančester sitija, ali je Englez odbio, kao i njegov saigrač Džordan Hendeson.Na pruženu Mbapeovu ruku on uopšte nije reagovao, pa se napadač "trikolora" samo nasmejao, mada je bilo očigledno da je i njemu postalo neprijatno. I u slučaju da je imao dobru nameru i da je hteo da spusti tenziju pred meč, mnogi u takvim situacijama prepoznaju i želju druge strane za provokacijom, pa nije preveliko iznenađenje to što ga je Voker "iskulirao".

Pogledajte tu scenu, posle koje su ekipe istrčale na meč u kojem je Francuska pobedila 2:1 i plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva i na ovom Mundijalu. Sa druge strane, čuveni engleski centarfor Hari Kejn postao je tragičar jer je katastrofalno izveo penal kojim je u 84. minutu mogao da izjednači rezultat na 2:2.